Naya Nayon

Hangmatten van Naya Nayon

In het Noorden van de hooglanden van de Andes in Ecuador, Zuid-Amerika, ligt het stadje Otavalo. In en om Otavalo wonen de Otavalo-Indianen.
De Otavalo-Indianen staan al sinds 500 jaar bekend om hun weefkunst en andere handwerk. De markt van Otavalo is ook een van de grootste markten voor handwerk van geheel Latijns-Amerika.
De hangmatten, en andere kleden en kleren als vloerkleden, blousen, broeken, en veel wolwerk als poncho's en handgebreide truien en mutsen, worden in familie-ateliers gemaakt.
Het zijn kleine bedrijven waar gewoonlijk een familie met enkele werknemers werken.

Het garen van de hangmat wordt opgelegd. De hangmat wordt geweefd. De geweefdee stof van de hangmat wordt op maat geknipt. De hangmatten worden ingepakt. De nieuwe hangmat wordt getoond.

Naya Nayon

Naya Nayon is een uniek concept. Naya Nayon is gevestigd in Quito, Ecuador. Het is opgericht door Onno Heerma van Voss, een Nederlands bosbouwkundig ingenieur die daar in het jaar 1999 neergestreken was.
Naya Nayon is gespecialiseerd in twee van de mooiste producten van Ecuador: hangmatten en tagua.
Voor meer info over ons: Naya Nayon.

hangmatsecretaresse hangmatteam hangmatinpaksters

Naya Nayon werkt nauw samen met enkele families in Otavalo die onze hangmatten voor ons weven.
Wij controleren de hangmatten in Quito en verzenden de hangmatten naar onze opslag in Nederland en -sinds kort- Duitsland.
Vandaaruit gaan de hangmatten naar wederverkopers (winkels, webwinkels, groothandels) of via onze webwinkel direct naar de klant. Tussen wever en u zit dus slechts één schakel: Naya Nayon.

Overigens vindt u onze hangmatten voor dezelfde prijs bij onze wederverkopers als bij ons. En via hen krijgt u dezelfde garantie op onze hangmatten.

De eigenschappen van Naya Nayon hangmatten

Een hangmat van Naya Nayon is mooi

Wij maken hangmatten omdat we hangmatten mooi vinden. We willen derhalve ook dat de Naya Nayon hangmatten mooi zijn en ontwerpen onze hangmatten met zorg en creativiteit.

Een hangmat van Naya Nayon is sterk

Wij wilen dat u een sterke hangmat heeft, waar u jaren lang plezier van kunt hebben.
Daarom weven we onze hangmatten van stevige stof. En daarom wegen onze hangmatten wegen gewoonlijk 30 tot 50 % meer dan vergelijkbare hangmatten van andere aanbieders.

Een hangmat van Naya Nayon is kwaliteit

Sinds 2000 heeft Naya Nayon wereldwijd meer dan 40 000 hangmatten verkocht en wij hebben minder dan 0,1 % wegens defecten teruggestuurd gekregen.

Een hangmat van Naya Nayon is een verhaal

Naya Nayon hangmatten hebben een verhaal. Ze worden geweven door de Otavalo-indianen in het Noorden van de Andes van Equador. Een indianenvolk dat al 500 jaar om zijn weefkunst vermaard is.

Een hangmat met kwaliteit

De hangmatten van Naya Nayon zijn kwaliteitshangmatten.
Zoals gezegd controleren wij de hangmatten zelf op deugdelijkheid, lengte, breedte, gewicht, stofdikte, koorden, vlekken, weeffouten en algemene afwerking.

Dat dit werkt blijkt uit dat wij sinds het begin in 2000 minder dan tien hangmatten geretourneerd hebben gekregen drie wegens defecten.
En we hebben er meer dan 25 000 verkocht. Oftewel een retourpercentage van minder dan 0.1 procent. Anders gezegd meer dan 99.9 procent van onze gebruikers zijn tevreden gebruikers.

Webwinkel Naya Nayon

In onze webwinkel bieden we een groot aantal typen hangmatten in verschillende maten aan van compact tot dubbelgroot.(Gewoonlijk hebben we een hangmat in twee of drie maten op voorraad).
We hebben onze opslag in Almere en u heeft uw hangmat gewoonlijk binnen twee dagen na bestelling in huis.

Een Naya Nayon Hangmat is een hangmat zoals een hangmat moet zijn:
Gerieflijk, handig, betrouwbaar. Tijdloos, sterk, comfortabel.

Wederverkoop

Wederverkopers gezocht. Als producent en importeur van Naya Nayon hangmatten zijn we op zoek naar wederverkopers: groothandels, agenten, winkels. Als u interesse heeft, schrijft u ons dan. We hebben interessante groothandelsprijzen.
Ook voor bedrijven hebben we interessante kortingen.

© Naya Nayon 2024